Heleen Roosdorp wil publiek een warm hart bezorgen!

Posted by Heleen Roosdorp Category: Nieuws
IMG_0558

Foto door Emmie de Vries Fotografie


Heleen Roosdorp brengt voor moederdag een speciaal lied uit!

Heleen Roosdorp, Singer en Songwriter, brengt de nieuwe single ‘Door jou’ uit. Tijdens live optredens werd de vraag naar een opname van dit lied steeds groter. Op zaterdag 7 mei is de single voor het eerst te beluisteren in online streamingsdiensten.

Heleen Roosdorp kreeg als songwriter bekendheid door het programma RTL ‘The Hit’ waarin haar song ‘Get better’ werd gekozen door Sandra van Nieuwland. Het lied werd uitgebracht en behaalde al snel de Itunes top 30.

Groeiend succes heeft een volle agenda als gevolg. Heleen schrijft nummers voor verschillende artiesten, waaronder Gerrie Dantuma die komende zomer met een gevarieerd en knallend EP komt.

De vraag naar het lied ‘Door jou’, dat Heleen schreef naar aanleiding van de geboorte van haar tante zegger, werd steeds groter. In samenwerking met producer Robert Dorn is er een arrangement van het lied gemaakt. Komende moederdag bezorgd Heleen haar publiek een warm hart door deze speciale bewerking van het lied uit te brengen. ‘Door jou’ is vanaf 7 mei 2016 te downloaden en beluisteren in o.a. Spotify, Itunes en YouTube.